Сини Укра1ни

Борис Задорожный
Св`ятий боже,це я УкраЇна!
Матір всіх слов`янських земель!
Я звертаюсь до тебе, та стаю на коліна,
Бережи моїх рідних дітей!

Бережи св`ятий Боже, дітей моЇх бідних,
Що в полон клятий ворог забрав
Поверни, та затисни обіймами рідних,
Я благаю, щоб день той настав.
 
Дай їм сили триматися гідно,
Не звертати на біль, та на страх
Я без них не змогла б жити вільно
І воно завжди в мене в думках.

Бережи тих мій Боже, хто боронить свободу,
Незалежність, та волю мою.
Щастя дай українському роду,
Я тебе, св`ятий Боже молю.

Щоб мої діти втоми не знали
Боронивши країну в боях
Ту що Либідь з братами зачали
На Дніпровських крутих берегах!