Heruvym

Ян Ждан
Лети, лети понад світами,    
Мільйонами незримих рим,
Найкращому поміж синами -
Співай!.. ліричний херувим..!

Гори, гори  небесним світлом,
Розпалюй вимерзлі серця,
Нехай людська душа розквітне,
Відчує дотики Творця..!

Неси, неси знамено слави,
Звитяжні загартуй слова,
Народжуй доблесні октави,
Лиш так поезія жива!

Лети, лети понад світами,
Мільйонами незримих рим,
Будуй в серцях словесні храми,
Живи в них творчий херувим!

©  ; Ян Ждан/ 12.02.2021