Just for kicks

Калининская Ольга
I'm not too crazy about cagey people.
I'm too crazy about kindly sheeple.

I didn't want to hurt your feelings,
I can't imagine how chilling.

It was a very dirty trick,
I know - just for little kicks.

I don't feel bad for blame,
So why do you like my shame?