Рука Кремля

Шишикин Александр
Панове й пані чи Ви знали
Що є така - "Рука Кремля"?
Взяла вона усіх за сало,
Печуть сідниці і болять.

Ота Рука могутня дуже,
Ведмежа лапа так сказать.
Нам Славу та рука паплюжить,
За гідність хоче нас узять.

Рука людей веде на мітинг,
Що під тарифом шиї гнуть.
Вилазять очі вже з орбіти
Плоди Майдана люди жнуть.

Здолають Руку - «патріоти»,
Радикулізма вояки.
Неначе бойові койоти,
Це справжнє пекло для Руки.

Краде з бюджету тая лапа
Стреже і доїть наш народ.
Як дєвку, нашу Славу лапа,
Щоб не кричала - держе рот.

В верховній раді кнопкодаве,
«Реформи» нам вона прийма.
Про рай з екрану байки траве,
Якого не було й нема.

Нагнула всіх Рука лукава,
Кричи, співай та хоч танцюй,
Ногою стала нам на Славу,
З матні Рука достала ніс.


Вірші про політику
https://t.me/politikstih