Творiть промiнчики надiй! Пер. с рус. яз

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ТВОРІТЬ  ПРОМІНЧИКИ  НАДІЙ!!!»

...До Дня Святого Валентина
Любов нам робить подарунки...
Дає зігрітися душею,
ЇЇ відкрити для чудес!!!

Наповнити блаженства скриньку
Любові чарівної сяйвом...
І підбадьорити натхненням
Світ нездійсненних мрій та п’єс...

...А я скажу вам всім: дерзайте!!!
Розлуки ласкою зігрійте!!!
І, не мудруючи лукаво,
Кричать хай очі про любов!!!

Ніжніше шовку серце буде,
Яскраво світиться від щастя!!!
Вуста слова зізнань шепочуть,
А дух почує сонця зов!!!

...Любіть без фальші, ніжно, щиро...
Шалено! Пристрасно! Безмежно!!!
Любов сумною не вважайте...
І – посміхнеться вам вона!!!

Пишайтеся своїм кумиром...
Обожнюйте... Підносьтесь добре...
І слухайте уважно серце –
Про що співає вам весна!!!

...Даруйте щедро компліменти...
Без лестощів... І без облуди...
І самі станете світліше... Добріше...
Краще, ніж завжди!!!

Несіть всім посмішки та радість...
І не соромтеся слів гарних...
Хваліть частіше... Окриляйте...
Творіть промінчики надій!!!


ИСХОДНЫЙ  ТЕКСТ:
http://stihi.ru/2012/02/09/1704

«ТВОРИТЕ  ЛУЧИКИ  ДОБРА!!!»

...Ко Дню Святого Валентина
Любовь нам делает подарки...
Даёт душою чуть согреться
И для чудес её открыть!!!

Шкатулку счастия наполнить
Любви возвышенной свеченьем...
Свой мир несбыточных желаний
Надеждой новой ободрить!!!

...А я скажу вам всем: дерзайте!!!
Разлуки лаской остудите!!!
И пусть, не мудрствуя лукаво,
Глаза кричат лишь о любви!!!

Нежнее шёлка сердце будет
И от избытка чувств лучится!!!
Уста слова признаний шепчут,
А дух огнём страстей горит!!!

...Любите искренне, без фальши...
Безумно! До самозабвенья!!!
Любовь зазорной не считайте...
И – улыбнётся вам она!!!

Своим кумиром восхищайтесь...
Боготворите... Возвышайте...
Прислушиваясь чутко к сердцу –
К тому, о чём поёт весна!!!

...Дарите щедро комплименты...
Неотразимые... Без лести...
И сами станете светлее... Добрее...
Лучше, чем всегда!!!

Несите радость и улыбку...
И не стесняйтесь слов хороших...
Хвалите чаще... Окрыляйте...
Творите лучики добра!!!

© Copyright: Елена Буторина-Палагута, 2012
Свидетельство о публикации №112020901704