Я як над прирвою у темряви ходжу

Екатерина Першакова
Я як над прірвою у темряві ходжу,
Відходячи на крок або на два.
І вернеться від страху голова,
Що я заплутаюсь і напрям не вдержу.

А іноді здається я підходжу
І вже на самому краю її стою.
І розумію, розумію я, о Боже!
Що волю я порушую Твою!

Але в цей час Ти знов мене спасаєш,
Почувши про мій гріх і каяття.
Бо знаю я, що Ти напевно знаєш –
Ти моє світло, істина, життя!