Валентинка укр

Валерий Квачев
ВАЛЄНТІНКА

А я точив на тебе фінку ...
А ти прислала валєнтінку.
У в серці йокнула лезгінка.
І в зуби взяв того ножа.
А ще згадав з життя сторінку,
що десь засіла у печінку.
І все від тої влєнтінки,
бо ти, виходить, - нечужа...

  Не тратив гроші на помадку.
 Купив солідну шоколадку.
І щоб не рушити достатку,
в тролейбус сів заради пільг.
Та шоколадка була з перцем.
Ти з'їла... і прикрила дверці...
І я ховавсь... хапавсь за серце...
І заховатися не міг...

Іскрить на столику ікринка...
І тихо спить красива жінка.
Вогнем палає валєнтінка
біля опасного ножа...
Навшпиньках крадеться лєзгінка,
Ледь-ледь тримаючись за стінку.
Перегортається сторінка
І люди в лютому біжать ...

А в вікнах снігу - по коліна .
А ти лежиш така невинна.
Марина ти, чи Катерина?!
Якби ж не спала, то спитав...
Та залетіла в серце міна.
І винна в тому та перчина ,
що в день святого Валєнтіна
Хтось в
шоколадку заховав...

ВК ХерСон лютий, 14 2021