Три днi зими на фото

Наталия Бучковская
Три дні зими на фото. Сніговії.
Мороз і сонце. Замело дороги.
А я зимі, мов дитинча, радію.
Сніжок рипить і стелиться під ноги.
Сліпуче біле сяйво ріже очі.
Така краса... Пером не описати.
На вулицях лиш зрідка перехожі
Замети намагаються долати.
Про все на світі б у цю мить забути.
У кучугури впасти  та й лежати.
Відчути смак дитинства й повернути
До дітвори. В тепло своєї хати.

випадкові фотографії 08.02 -10.02.2021