Прекрасний день весни...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ПРЕКРАСНИЙ  ДЕНЬ  ВЕСНИ...»

У березні є день – такий прекрасний!!!
Він морем квітів радує серця...
І ніжністю... І пристрастю... І щастям...
І співом янголят у небесах...

Салютом мрій... Зворушливих... Духмяних...
Букетами красивих, добрих слів...
І віялом надій золототканих...
Дарами від фортуни та богів...

І посмішками, що іскрять натхненням...
І благородством вишуканих вин...
Любові сяйвом... Райдужним... Священним...
Турботою від сильних половин...

Завжди би так!!! Але життя – мудріше...
І стати не дає Жінкам слабкіше!!!