О, Жiночки...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«О,  ЖІНОЧКИ...»

Промінчиками сонця зігрівають
Жінок щасливих посмішки цей день...
І все навколо – сяє! Розквітає!!!
Стає добріше від хмільних пісень!!!

Лиш з ними є Весна! Любов! І Щастя!!!
Яскраві квіти... Пісеньки птахів...
Обійми ніжні... Та чудова казка
Зі мрій, надій і світлих почуттів...

Свята мета є... Щось таке у схроні,
Що дух в житті тримає на плаву...
Адже з Жінками світ – як на долоні!!!
І будь-яка мить схожа на весну!!!

О, Жіночки... Ви – Чарівні Богині!!!
Лиш вам під силу Зоряні Вершини!!!