Бути Мамою...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«БУТИ  МАМОЮ...»

...Бути мамою – праця важезна...
Свят немає... Простих вихідних...
І обов’язки мам – величезні!!!
Вихователь в сім'ї! Чарівник!!!

Треба бути уважною... Дуже!!!
Мати сили й терпіння... Завжди!!!
Все прощати... Свою небайдужість
Проявляти в час смутку, біди...

Допоможе вона словом добрим...
Візьме участь у справах усіх...
Вбереже від тривог і хвороби...
Змінить сльози на радісний сміх...

...Мамо, мамо... В цей день березневий
Ми бажаємо щастя тобі!!!
Більше сонячних днів! Мрій рожевих!!!
Менше усмішок злих від судьби!!!