Нехай до самого до донця

Анатолий Тарасовский
Нехай  до самого до донця
Вражає фарбами природа,
Проспати краще захід сонця,
Ніж не побачити, як сходить.

Радіймо кожному світанку,
Шлем слово вдячності судьбі...
Це перший день  приходить  зранку -
З тих, що залишились тобі.