Hudba de t

Елена Анциферова Логачева
N;hl; kapky dopadly na sklo. Pr;;.
Tato hudba s v;trem zn; tak smutn; a n;;n;.
A t;ny jisk;; tajemn;m matn;m sv;tlem
V nad;ji, ;e dnes p;ijdete na rande.
Obrovsk; obloha vys;l; bleskov; rozlou;en;.
A kapky tekou po unaven;ch «pra;c;ch» klav;ru.
Z ;erstvosti mokr; zvlhnete a opil;
A za zvuku de;t; nap;;ete inspirovan; sonet.
Tak;e stromy pla;;, mysticky v;b;,
Sklon; se p;ed tmav; zelenou melodi; nokturna.
Slzy st;kaj; po miniaturn;ch listech,
A hv;zdy smutn; z;;; a rozpou;t; se za sv;t;n;.

Короче, на чешском у вас произведения не печатаются.
Читайте на фото