Ти загубив

Александр Харчик
Ти загубив в житті все те, 
чого, ще не шукав,   
своє кохання молоде,
у тишині заплав. 
Вже посивіли береги, 
осінній випав сніг, 
у голові печуть думки,
самотнім бути гріх. 
Ти завжди мріяв не про те,
лілей не дарував,
беріг у спокої себе,
самотньо замерзав. 
Так ось іди, в заплаву ти,
бо забере все лід,      
облиш минулому думки,   
шукай любові слід…

Ти загубив, тоді шукай,      
до самого в житті смеркання,
блакитних течій щастя рай, 
своє невтоплене кохання.