Кохай мi

Марина Степанская
Кохай мі сьогодні
До схлипів, нестями, втоми.
Бо завтра - примара,
Блудниця, пройдисвітка.

Допоки ж любімось.
Для нас бо ці мить, ніч, день.
Історію зими
Малюймо дотиками

І відбитками вуст
На вустах і не тільки.
Не римуй обітниць -
Не від них жага й ніжність.

Вільнокрилість чуттів,
Леготи серцебиттів -
ГабИ океанські
Невдержні. Кохай мі!