Я прийду до тебе нiччю снами безбережними

Прокопенко Юрий
Я прийду до тебе ніччю снами безбережними,
Озирнись навколо, світ змінився, звабним став.
Поцілуй мене неквапно, будем обережними,
Щоби не сполохати в чуттях пташок-октав.
Ох, і розцвірінькались ці зграйки невгамовності!
В капілярах пальців вибух іскор-бульбашок.
Кожен доторк – крайнощі: од пекла до морозності,
Лихоманка вперта знову, ще й від струмів шок.
Так, я маю в серці віру в неосяжну просторінь,
Поділюся бешкетом розгнузданих дивниць.
Не тікай від щастя зливи, не блукай десь осторонь,
Я прийду до тебе ніччю сяйвом блискавиць.

21:43, 17.02.2021 рік.

Зображення: https://www.goodfon.ru