Поздравительные тексты-2 на укр. яз. - 10ед

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 2 
(для открыток-комплиментов) \ 10ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 2
(для листівок-компліментів) \ 10од.

1*
Моя подруженько! З весною я вітаю!!!
Іскрить короною душі тобі бажаю!!!
Здоров'я! Радості! І щастя без кінця!!!
І вічних милостей Небесного Творця!!!

2*
З весною, подруга, вітаю!!!
Від серця, від душі бажаю
Боготворити щастя мити!!!
В гармонії з любов'ю жити!!!

3*
Весна – це час пробудження в природі...
Палкі зізнання в щирих почуттях...
Закохане сердечко, що знаходить
Натхнення світ і сенс свого життя...

Це радість від осягнення того, що
Ви не одні і  поруч з вами є
Людина, що вас любить денно-нощно...
Це захват від того, що щастя – є!!!

4*
Вітаємо тебе з весняним святом!!!
І від душі бажаємо тобі
Турботливого,  люблячого Тато...
І милостей від доброї Судьби...

5*
Весняне Свято – це цвітіння світ безмежний...
Це сяйво радості... Яскраве... Чарівне...
Ковток натхнення це... Приємний... Величезний...
Для душ закоханих – як зілля рятівне...

6*
Слова зізнань подібно ластівкам літають
У день весни, що всіх надіями чарує...
І все збувається, у що ти щиро віриш...
А ясне сонце дух наповнює теплом...

Вставай, красунечко! Відкрий блакитні очі!!!
И хай тобі рум’янець радісний пасує!!!
Хай соловей про щастя сонячне співає...
А серце світиться любов’ю і добром!!!

7* 
Для тих, хто вірить, все збувається колись...
Але потрібно нам не втратити цю віру,
Щоб нам любов і щастя в душі увійшли...
І не боялися холодно-злого вітру...

8*
Хай захочеться вам в день весняний
Стати Доброю Феєю в казці...
Серцем чистим, для чуда відкритим,
 «Нафеячити» щастя комусь...

Самим рідним, близьким і коханим
Подарунок зробити прекрасний –
Почуттям поділитися щирим...
І створити приємність якусь...

9*
Хто для серця наймиліший,
Для очей хто найгарніший,
Хто душею найдобріший –
Ти дізнаєшся в цей день!!!

По ділам – хорошим, добрим...
По словам – приємним, ніжним...
По очам і по усмішці –
Джерелу усіх натхнень!!!

10*
Той, хто серцю наймиліший,
Хай зізнається сьогодні –
У прекрасною любові,
В ніжних, щирих почуттях...

Хай тобі влаштує свято!!!
З шашликами, на природі...
Щоби став цей день найкращим,
Визначив би сенс життя!!!