Поздравительные тексты-3 на укр. яз. - 6ед

Елена Палагута
Из альбома "Мои стихи на украинском..."

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 3
(для открыток-комплиментов) \ 6ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 3
(для листівок-компліментів) \ 6од.

1*
Чудова, сповнена натхнення,
У світ Весна-Красуня йде...
На крилах щастя і прощення
Любов безмежну нам несе...

Багато сонечка хай буде,
Багато світла і тепла!!!
И хай Весна в серцях розбуде
Таємні іскорки добра!!!

2*
Як же радісно серцю, приємно
Прочитати й почути слова,
Що тепло розливають таємно...
У душі творять казку! Дива!!!

Не соромтеся слів тих хороших...
Дайте вирватися їм з душі!!!
А зі слів-почуттів найсолодших
Хай складаються щирі вірші!!!

3*
Хай весна розквітає красою...
Кожен день буде сповнений щастям...
А душа – хай надіями сяє
І співає про щиру любов...

Пахнуть чарами хай всі хвилинки...
Мрії голову вальсом кружляють...
А весна – вітром теплим, ласкавим
Флер розносить щасливих розмов!!!

4*
Кожна квітка – неповторна! Унікальна!!!
Їй весна дарує особливий світ...
Ось і ти – ні з ким красою незрівняна!!!
І судьба тобі являє свій політ...

Тільки ти це зрозумій! І серцем щирим
Створюй радістю всі дивовижні дні!!!
І лети у казку разом с теплим вітром...
І знайди там долі зоряні вогні!!!

5*
Люблю Весну за світ краси її безмежний...
За золотавий флер бруньок дерев прозорих...
І за духмяний аромат садів квітучих...
За чисте полум'я високих почуттів...

Тому – в цей день усіх жінок вітаю щиро!!!
І їм бажаю бути схожими з Весною!!!
Любити, як вона обожнює цвітіння!!!
І, як квітки весняні, сяяти-цвісти!!!

6*
Світ весняний нам створює чудо!!!
Мрії, ніжність, красу всім приносить...
Варто тільки відкрити сердечко –
І впустити весну у життя...

Хай думки всі, емоції, настрій
Цвітом яблунь Веснянка прикрасить!!!
Дух любов'ю весняною повнить!!!
До небес піднімає чуття!!!