Поздравительные тексты-4 на укр. яз. - 10ед

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 4 
(для открыток-комплиментов) \ 10ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 4
(для листівок-компліментів) \ 10од.

1*
З весною повертається
гармонія душі...
Акорди мрій оновлені...
В польоті до вершин

Чуття всі зігріваються
промінчиків теплом...
А струни серця чуйного
подзвонюють сріблом...

Створити щоб гармонію,
потрібно нам одне –
Найти лиш нотку правильну!
Що райдужно блисне!!!

Тій нотці – крихкій, крихітній(!) – 
підвладне в світі все!!!
Музичний лад історії!!!
І щастя па-де-де!!!

2*
Вірних друзів! Чудових коханих!!!
Неймовірної радості в серці!!!
Щирих посмішок! Ніжних рум’янців!!!
Чарівного натхнення в очах!!!

3*
Краса весни нехай не в’яне
В закоханім і щирім серці!!!
Хай кожна мить дарує радість,
Яскраві, гарні відчуття!!!

Нехай збуваються всі мрії,
А гарний настрій поруч буде!!!
Душа від болю не втомиться,
Парити схоче все життя!!!

4*
Хай щастям сяють очі волошкові!!!
Хай манить дух блакитна вишина!!!
Хай посмішка з вишневих уст не сходить!!!
І хай в душі завжди живе весна!!!

5*
Хай очі сяючи та посмішка чудова
Тепло часів щасливих в серці зберігають...

6*
Прекрасний настрій новий день нехай дарує!!!
Цвітуть в душі подій минулих незабудки...
А в серці ангельському сяйво щастя мріє,
Життя наповнює і світлом, і теплом!!!

7*
Щасливими подіями і драйвом
Наповни чарівне своє життя!!!
І хай душі закоханої сяйво
Забарвить щастям ніжні почуття!!!

8*
Трояндою цвіті весь вік!!!
В росі ранковій, чистій, свіжій...
І хай рум’янець вуст та щік
Веде всі мрії до Парижу!!!

9*
Хай хочеться жити, радіти, кохати!!!
І всесвіт земною красою вражати!!!

10*
Очі – небо синьооке...
Щоки – шовкові троянди...
А вуста – червоні, стиглі,
Як весняна полуниця...

Почуття усі – високі...
В посмішках – іскриться радість...
Щастя ллє сльозинок срібло...
Ти – сердечок руйнівниця!!!