Мамуева Лиза!!!

Раиса Абубакарова
Хастам бо сан Даймохк
Йа Аллах1 Дела ,
Беркатан доьзалах
Тохарна со !

Шайн хазчу г1иллакхца
Беркате шуьне
"Марзонан Кхерче"
Т1еэцарна со !

Х1ораннах схьаэца
Беркатан масал ,
Х1ораннах схьалаца
Хьекъале дош ,

Г1иллакхца , г1уллакхца
Нана мохк хазбеш ,
Вайн Даймохк къагийна
Йиш - вешийн кхерч !

Царах цхьаъ йовзийта
Бусалбан йиша ,
Вайн къоман дозалла
Мамуева Лиза ,

Вайн къоман мехкаршна
Массалла эца ,
Хьакъ долуш хастайан
Бусалбан йо1 !

Ламазца , марханца
Суьпа стаг ю и ,
Саг1ийна комаьрша,
Дог ц1ена  йо1 ...

Олу дош эсал ду ,
Ткъа лелар оьзда ,
Йолчарна юьхьк1ам бу
Тхан йиша Лиза !

Дахаро ца хьоьстуш
Хан - зама йарах ,
Доьналлах ца йухуш
Схьайог1у и ...

Беркате шен доьзал ,
Беркатах  1абош ,
Хьаналла къа хьоьгуш
Лелаш  ю  и !!!

Де метта , шен метта а
Ша цхьаъ йисарна
Каде ю г1уллакхца
Шен доьзал нисбеш ,
 
Ткъа дерриг дерзийна
Мукъа ханн еъча ,
Мукъамаш дахарца
Ша говза ю !!!

Ас хастам бо Далла
Шух беркат даларна
Шу довза , шу деза
Йаларна ханн ,

Йог1ачу заманца
Пурба лахь Дала
"Марзонан цу Кхерчахь"
Гуллур ду вай !!!

11 . 02 . 21 ш . /  Джабраилова - Абубакарова Раиса . /
https://www.instagram.com/p/CLIp1VRnJ73/?igshid=1pg6rmif66bxq