Поздравительные тексты-5 на укр. яз. - 10ед

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 5 
(для открыток-комплиментов) \ 10ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 5
(для листівок-компліментів) \ 10од.

1*
Багатогранна ти, цікава
І викликаєш ейфорію!!!
Дозволь собі Весною бути,
Парити в небі, наче птах!!!

Заходь за настроєм чудовим
До милих друзів та коханих...
Казковий успіх хай прикрасить
Натхненням твій життєвий шлях!!!

2*
Твій кожен день нехай яскравим сонцем сяє...
Хай сяють радістю твої прекрасні очі...
Любов близьких людей хай душу зігріває...
І все найкраще хай збувається завжди!!!

3*
Нехай всі дні твої барвисті
Наповнені натхненням будуть...
Хай кожна мить дарує радість,
Щоб настрій був на висоті!!!

Хай щастям очі променіють...
Любов додасть тобі світіння,
Краси, чарівності та шарму!!!
Подій цікавих у житті!!!

4*
Дівоча посмішка хай сяє
Завжди в очах твоїх прекрасних...
І всі найкращі побажання
Нехай збуваються в житті...

Зумій купатися в любові...
Та будь по-справжньому щаслива...
Займи достойне місце в світі...
Мов квітка на весні, цвіті!!!

5*
Краси яскравої та шарму!!!
І тисяч поглядів мрійливих!!!
Мільйонів щирих компліментів
Та квітів з приводу і без!!!

6*
Фантазії таємні та бажання
Хай радують палаюче серденько...
А всі твої чудові, гарні мрії
Хай янгол обійматиме крилом!!!

Відкрий красу душі усьому світу...
І в центрі будь уваги та турботи...
Життя твоє хай буде вічним святом
І почуття наповнює добром!!!

7*
Нехай на Вашому життєвому шляху
Лише добро, любов і щастя гарно сяють!!!

8*
Веселкою фарбуй своє життя...
Знайди таємний шлях до мрій високих...
І кожен день влаштуй собі свята...
І сяйво збережи чуттів глибоких...

Спокусливим хай буде образ твій...
Хай сонце обіймає стан тендітний...
Майбутнє буде сповнено надій,
Влаштує для тебе прийом привітний!!!

9*
Хай щебечуть у садочку солов'ї...
Як вишневий цвіт, твоє сердечко квітне...
Ти Веснянкою весь вік свій проживи,
Посміхаючись, як сонечко привітне!!!

10*
Стан стрункий хай доля ніжно обіймає...
Кожен день несе букет подій цікавих...
Радість чиста і висока в серці сяє...
Шлях щасливий до зірок веде яскравих...