У канати сплIтаю слова

Федик Юрий Михайлович
У канати сплітаю слова
Розставляю цупку павутину
Твоя кругом піде голова
Й попадеш  у обіймів пучину

Вмить зупиниться простір та час
Смерчі будуть ревіти  навколо
Інь та Янь поєднає екстаз
Та бажання таємні оголить