5

Богдан Байдюк
Боже відмотай моє життя назад
В час коли я іще був маленьким
Поки ще солодким був мій зад
За котрий кусали мене рідні

Боже поверни мене туди
Коли тато був із нами бідний
Коли невідомий мені дід
Ще жив не в землі а водив фуру

Боже забери мене туди
Де зі мною будуть всі мої
Де не буде зморщок й сивини
Й скорчені баби ходять тендітні

Де не буде моїх помилок
І Ти виправдаєш кожен промах