Поздравительные тексты-6 на укр. яз. - 10ед

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 6
(для открыток-комплиментов) \ 10ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 6
(для листівок-компліментів) \ 10од.

1*
Ти неначе Принцеса сьогодні...
Ніжна панночка... Феєчка мила...
Чарівна... Добросердна... Розумна...
Квітне маковим цвітом душа...

Очі сонячним світлом іскряться...
Гарна посмішка – чиста, щаслива...
Ти – така  дивовижна! Яскрава!!!
Ніби зіронька з неба зійшла...

2*
Хочу я побажати тобі
Бути сонечком ясним у небі...
Добрим янголом зіркі-судьби...
Гарним словом в чудовім сонеті...

Посміхайся... Радій... І літай...
Залишайся найкращою в світі...
І своєї мети досягай –
Найщасливішої на планеті!!!

3*
У хмарах щастя ти літай, неначе птах...
І йди упевнено до золотої мрії...
Знайди яскраве сяйво в світлих почуттях...
І хай воно любов’ю чуйне серце гріє...

4*
Нехай твоє життя солодкий присмак має...
Відкриє двері до успішних перемог...
І посміхатися й радіти дозволяє...
І дух веде до найяскравіших зірок...

5*
Більше радісних, світлих хвилин...
Почуттів найгарніших веселці...
І досягнутих нових вершин...
І любові квітучої в серці...

6*
Поцілунків радісних...
Подарунків вартісних...
Настрою хорошого...
І напуття божого...

Щастя нескінченного...
Успіху щоденного...
Мрії феєричної...
І любові вічної...

7*
Каблуків високих, гострих тихий цокіт –
Граціозний та легкий, як шепіт листя...
Стан гнучкий, красивий, ніжний та тендітний...
В одіянні, легше подихів весни...

Знаєш, ти сьогодні – наче Королева!!!
Гарна посмішка твоя – така іскриста,
Що наповнює серця любові сяйвом!!!
Перетворює усі чуття в квітник!!!

8*
Ти сьогодні – прекрасна Веснянка!!!
Що турбує серця сяйвом сонця...
Ніжним поглядом... Подихом томним...
Щік рум’янцем... Та палкістю вуст...

Ти таємний свій храм відкриваєш
Для польоту всіх мрій полонених...
Для бажань... І для казки про щастя...
Очищаєш всі душі від смут...

9*
Ти сьогодні, в день весняний,
Променем торкнись сердечка...
Дай прокинутися мріям...
Відроди квітчасті сни....

Відшукати чудо-далі
Ти допоможи сердечку...
Де зірки тебе чекають,
Щастя світлого вогні!!!

10*
Щасливого «сьогодні» і радісного «завтра»
Я хочу побажати для тебе...
Всі виконати мрії... Повір мені, це варто –
Душею піднестися до небес!!!

Хай кожен день іскриться веселкою надії...
І настроєм мрійливим та хмільним...
Хай гріє дух кохання! А серденько радіє
Від почуттів Красунечки-Весни!!!