Поздравительные тексты-7 на укр. яз. - 10ед

Елена Палагута
Из альбома "Мои стихи на украинском..."

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 7
(для открыток-комплиментов) \ 10ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 7
(для листівок-компліментів) \ 10од.

1*
Гарного настрою... Зустріч душевних...
Благополуччя в родині й тепла...
Щастя та радощів благословенних...
Успіху в праведних, добрих ділах...   

2*
Море щастя... Море квітів...
Здійснення таємних мрій...
Спокою та миру в світі...
Сяйва у душі твоїй!!!

3*
Хай сонце в вікна заглядає...
А щастя – в душу завітає...
Побільше світла і тепла,
Благополуччя та добра!!!

4*
Бажаю щирих почуттів...
Квітчастих барв життя земного...
Любов яскравішу знайти...
Радіти сонечку ясному...

5*
Чудові хай історії та спогади щасливі
Наповнюють твій кожен день в житті...
Хай серце сяє радістю... Душа плекає мрії...
А доля буде доброю завжди!!!

6*
У серці хай живе ліхтарик щастя,
Що дух веде до зоряних вершин...
Всі мрії одягає в біле плаття...
Дарує сяйво радісних хвилин...

7*
Кожен день хай на тебе чекають
Щири радощі, добрі новини...
Хай здійсняються мрії важливі...
І натхнення у серці живе...

Тільки ти посміхайся світанку!!!
Бережи всі щасливі хвилини!!!
Будь мудріше, добріше до доли...
І вона – до зірок вознесе!!!

8*
Хай промінчики щастя іскряться
У душі, що любові радіє,
Зустрічає світанки натхнення,
Сонце любить і ясну блакить...

Проживає яскраво та вдало
Кожну мить... З задоволенням мріє...
Подарунки від долі цінує...
І до успіху птахом летить...

9*
Хай сонячною радістю
Світанок зустрічає...
І посмішкою гарною,
Як у дитинстві, сяє...

Чуття хай прокидаються...
І мрії... І надії...
А серце – щастям повниться!!!
І сонечку радіє!!!

10*
Яскравих посмішок... Чудових, ніжних мрій...
Веселих жартів... Добрих справ... Пісень щасливих...
Побільше свят, цікавих й радісних подій...
Надійних друзів... І дбайливості від милих...