Limerick

Жучок 2
A young doctor from Limerick
Of all spices loved turmeric.
Once chicken with curry
Made him run in a hurry,
And straight to the bathroom went doctor from Limerick.

***

Жил-был юный доктор в Лимерике,
Любил куркуму до истерики.
Раз карри в цыпленка насыпал он столько,
Что нёба жар-пыл в джакузи тушил
Док юный, живущий в Лимерике.

Ольга Денисова 2