Поздравительные тексты-9 на укр. яз. - 10ед

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 9
(для открыток-комплиментов) \ 10ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 9
(для листівок-компліментів) \ 10од.

1*
Одягни парфумований шарфик
З чарівним ароматом весни...
І знайди шлях до щастя земного
У чудовій весняній красі...

Стиль твій сонячний и бездоганний
Допоможе хай в здійсненні мрій...
Тільки ти онови почуття всі!!!
Будь у центрі весняних подій!!!

2*
Спробуй всі хіти весняні...
І насиченим акордом
Оживи всі аромати
Щирих, добрих почуттів!!!

Сяйво внутрішнє розкрити
Поможи Веснянці юній...
І нехай душа ожила
Чує радість відкриттів!!!

3*
Оточи себе весняним ароматом...
І відчуй чудовий смак хмільного щастя...
Подаруй чудовий колір всім хвилинам...
Мріям сонячним... І райдужним думкам...

Зупинись на мить... Прислухайся до себе...
І дозволь чуттям весняним заспівати...
І красу душі живої пробудити...
І відкрити шлях новий новим казкам!!!

4*
Веснянка юна дух наповнює любов’ю...
Дарує радість відкриттів... Чуття свободи...
І ніжні дотики співаючого вітру...
І сонця посмішки... І квітів аромат...

Ти зустрічай весну в яскравих, стильних сукнях!!!
Красою чистої підкорюй всі висоти!!!
Лови моменти щастя! Здійснюй всі бажання!!!
І слухай сміх дзвінкий весняних янголят!!!

5*
Ти впевнена! Спокуслива!
Жіночна! І ніжна!!!
Ти можеш бути різною...
Як молода весна!!!

Люби себе, Красунечко!!!
І надихай усіх!!!
І хай коханих радує
Дзвінкий твій, щирий сміх!!!

6*
Рум’янець гарний, сяючий...
І вуст вишневих шовк...
Тендітний стан... І посмішка...
Все викликає шок!!!

Для тебе небо створено!!!
І сонце! І луна!!!
Твою чарівність Жіночки 
Підкреслює весна!!!

7*
Спокуслива півонія...
І чарівна конвалія...
Квітуча, пишна сакура...
І сяючий жасмин...

Все це – є ти, Красунечко!!!
Твоя весняна магія
Усім несе щасливіші,
Найкращі із хвилин!!!

8*
Дивовижною казкою щастя
Чарівниця-Весна в світ приходить...
І від щирого серця дарує
Ароматний букет почуттів...

Ніжні дотики теплого вітру,
Поцілунки яскравого сонця
Огортають турботою тебе...
Чудо творять у тліннім житті!!!

9*
Таємничості ауру дивну
Випромінює юна Весна...
Мрій нових аромат пряно-терпкий
На крилах всім приносить вона...

Зачаровує з перших акордів...
Освіжає усі почуття...
Хай вона і тебе обіймає
І прискорює серцебиття!!!

10*
Ти відчуваєш цей момент весни магічний,
Коли здається, що в житті усе можливо?!.
Коли всі мрії оживають, а бажання –
Успішно здійснюються в кожну мить весни?!.

Ти поспішай це все побачити, почути
І зрозуміти всі важливі зміни в світі!!!
Зроби акцент новий на щасті та любові...
І під вуаль чудес весняних зазирни!!!