Поздравительные тексты-8 на укр. яз. - 10ед

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 8
(для открыток-комплиментов) \ 10ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 8
(для листівок-компліментів) \ 10од.

1*
Зустрінь весну свою в новім та гарнім платті...
Блискучим поглядом... Та посмішкою щирої...
Поринь у рай земний Весняночки мрійливої...
І заряди цей день енергією щастя!!!

2*
Нехай в твоїм серденьку квіти розпускаються...
В душі закоханій яскраво світить сонечко...
І хай минають дні життя – у серці радіснім
Завжди Весна живе!!! З натхненням та добробутом...

3*
Блиском сяючим Веснянка
Обіймає ясний день...
І чуттєвість вивільняє...
Зве серденько в світ пісень...

Надає здоровий вигляд,
Свіжість чистих почуттів...
Стійкість кольору рум’янцю...
І упевненість в собі!!!

4*
Ти вмієш бути різною –
Суворою, ліричною...
Але завжди – жіночною!!!
Земною... І космічною...

5*
Люби життя! Люби усе красиве, гарне!!!
Твори добро! І бережи світ почуттів!!!
Люби щасливі очі друзів та коханих!!!
І будь потрібною, корисною для них...

6*
Господарочка долі своєї!!!
Слідуй ти за своєю душею... \ за поривом душевним
І за мріями, що окриляють...
Обирай власний шлях у житті...

Виклик кидай обставинам кепським...
И зроби вибір свій, унікальний...
Ризикуй... Дій... Пиши свій сценарій...
І до мрії упевнено йди!!!
 
7*
Не можеш ні на мить ти розлучиться
С улюбленим весняним ароматом?!.
Тоді завжди бери його з собою!!!
І будь сама Весною! Назавжди!!!

8*
Весняний образ твій – чуттєвий надзвичайно(!) –
Звучить хвилюючим зізнанням у коханні...
З ним будеш ти справляти враження чудове...
І полонити душі ніжною любов'ю!!! \ підкоряти

9*
Ти спробуй свіжий еліксир весни хмільної,
В якому нотка білосніжного жасмину
Символізує ніжність жінки молодої,
Що ще безгрішна, доброчесна і невинна...

А нотка пристрасна червоної троянди –
Є символ палкості, привабливості жінки...
П’янкий же запах елегантної лаванди –
Це вічна молодість, краса земної зірки...

10*
Теплий, заспокійливий аромат весни –
Невловимих променів сонечка пісні...
І приємні спогади... Нотки почуттів,
Що в душе сплітаються в радісний мотив...

Ти знайди, Весняночко, в ароматі мрій
Свій букетик радощів, щастя і надій...
Бережи дбайливо їх... З друзями ділись...
І судьба сторицею їх верне колись...