dоublе уоu

Юка Санна
double number, double name,
double rules and double game,
double coffee, double date,
double murder, double blade,
double pressure, double skin,
double sandwich, double chin,
double sorrow, double stress,
double wish and double chance,
double standard, double hit,
double bottom, double skit,
double sense and double whiskey,
double pleasure, double risky,
double lock and double key,
next time want you drink with me?