Щастя

Марта Август
щастя — це, дійсно, твій вибір,
життя ти даєш йому сам,
і шукаючи по цілому світу,
знаходиш у знайомих очах.

щастя — це мріяти вільно,
не зупиняясь, йти напролом,
кохати назавжди сильно,
ніби шлях твій — казковий сон.

щастя ховається поруч,
у квітах, дерев'ях, степах,
у церковному неймовірному хорі,
у лелеках, що злетіли на дах.

щастя — у сімейному крузі,
у хвилях солоних морів,
коли часто телефонують друзі.
серед сонячних незабутніх днів.

...щастя — то, правда, твій вибір.
і життя йому даєм лише ми.
так, шукаючи по цілому світі.
знаходим у власній душі.