Поздравительные тексты-11 на укр. яз. - 10ед

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 11
(для открыток-комплиментов) \ 10ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 11
(для листівок-компліментів) \ 10од.

1*
Ти побач весни цвітіння...
Поцілуй промінчик сонця...
І відчуй всі аромати
Розквітаючих садів...

Обійми весь світ любов’ю...
Кольорів додай яскравих
Щастю, що в сердечку сяє,
Рветься у рядки віршів...

2*
Аромат садів квітучих,
С ноткою духмяних яблунь
Розкривається сьогодні
Для закоханих жінок...

Щоб підкреслити їх ніжність...
Їх привабливість та крихкість...
І зробити світ щасливим
Від хмільних чуттів й думок!!!

3*
Занурюй душу у весняні аромати...
І вивільняй із серця ніжність та чуттєвість...
Додай виразності всім поглядам яскравим...
І неодмінно сяйво внутрішнє розкрий!!!

Ти підкори своєю вродою сердечка...
Знайди нові відтінки щастя та любові...
Надай хвилині кожній райдужне світіння...
Стань героїнею хмільних весняних мрій!!!

4*
Природний сяючий рум’янець
Тобі сьогодні дуже личить...
Відкритий погляд... Сміх сріблястий...
І ніжних губ розкішний блиск...

Привабливо все! Елегантно!!!
Підкреслює твою чарівність!!!
Весна-Красунечка ти зараз –
Шикарна! Гарна! Справжня Міс!!!

5*
Ти подаруй собі весняний гарний настрій...
Примір улюблену свою, розкішну сукню...
Самій собі прошепоти: «Все буде добре!!!»
Відчуй любов до всього, що навколо є!!!

Знайди ще більше пропозицій від Веснянки –
Зустрінь новий свій образ «Леді Досконалість»!!!
Хай буде він яскравим! Гарним! Елегантним!!!
І підіймає дух до сяючих небес!!!

6*
Відчуй весняні аромати!!!
Їх свіжі та яскраві ноти
Енергією заряджають...
Дарують радість і любов...

Ефірні крила мрій високих...
Приємне відчуття польоту...
Відкрий же душу для натхнення –
Для всього, що хвилює кров!!!

7*
Незрівняні аромати мрій весняних...
В них – емоції, чуття і креативність...
І повернення улюбленого сонця...
І нові, яскраві кольори життя!!!

Про любов казки... І втілення фантазій...
І думок жіночих сяйво та чарівність...
Ти відчуй це! І знайди новий свій образ!!!
І влаштуй собі та Всесвіту свята!!!

8*
З ароматом радощів юної Весняночки
Створюй мрії сонячні... Зоряну любов...
І свою історію щастя безтурботного...
Та натхнення вічного, що хвилює кров...

9*
Вродлива ти і чарівна у час весняний...
В тобі загадка є... Приємна таємничість,
Що почуття всі надихає, окриляє...
У серці творить дивну, сяючу любов...

В цей час ти – Дівчина-Весна!!! Квітуча... Гарна...
Твій погляд радує серця... І душі лічить...
Чуття відновлює... Пробуджує бажання...
Допомагає відчувати щастя зов!!!

10*
Весна – це шанс для тебе відновити образ...
Ти лиш прислухайся до музики в сердечку...
Живи в любові! І твори натхненно щастя!!!
І відчуття польоту до небес пізнай!!!

Ти заряди свій дух енергією сонця...
І подаруй собі весняний гарний настрій...
Любов’ю й щастям надихай усіх навколо...
І Всесвіт мріями хмільними окриляй!!!