Найди своё признание в любви-3 на укр. яз. - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

«НАЙДИ  СВОЁ  ПРИЗНАНИЕ  В  ЛЮБВИ...» - 3 \ 10 шт.

«ЗНАЙДИ  СВОЄ  ЗІЗНАННЯ  ПРО  КОХАННЯ...»-3 \ 10шт.

1*
Твої палкі слова кохання –
Розпалюють жаринки в серці...
Твій погляд – ритм його спокійний
Прискорює вогнем чуття...

Чудова посмішка – між нами
Всі перешкоди усуває...
Від ніжних дотиків – хміліє
Моя закохана душа...

2*
Хмелію я не від вина,
А дотиків твоїх ласкавих!!!
П’янкого запаху волосся...
І збудливо-солодких вуст...

В душі моїй цвіте весна –   
Від почуттів... Хмільних! Яскравих!!!
І відчуття, що нам вдалося
Звільніти серце від всіх смут!!!

3*
Я так хочу бути поруч!!!
Обіймати... Цілувати...
І на вушко шепотіти
Ніжно «Я тебе люблю!!!»

Відчувати, що ми – разом!!!
Значить, всі мої молитви –
Небо и судьба почули!!!
І тепер – нам благість ллють...

4*
Твій сповнений тепла й любові погляд –
Дарує неймовірне відчуття!!!
Це щастя, що ні з чим не порівняти!!!
Без болю... Без образ... Без каяття...

Ти поруч... І мені нічого більше
Не треба! Так все добре у душі!!!
І подих перехоплює раптово...
А в голові складаються вірші...

5*
Обіймати тебе... Ніжно пестити...
Шепотіти на вушко «люблю»...
На віконці «люблю тебе» креслити
Або іншу тобі похвалу...
 
Все приємно мені... Необхідно!!!
Як повітря! Як сонце й вода!!!
І за це – анітрохи не стидно!!!
Розлучить душі тільки біда...

6*
Пробач, що не завжди кажу «люблю»...
Що посмішкою рідко зустрічаю...
Що не завжди за тебе я молюсь...
Але завжди – без тебе я скучаю!!!

Завжди ти в центрі Всесвіту мого...
Ти – сенс мого життя! Надія! Віра!!!
Ти – радість! Щастя! І моя любов!!!
Моя співуча і натхненна ліра!!!

7*
Ти – моє неповторне кохання!!!
Щастя! Віра! Надія! Любов!!!
Всіх весняних чуттів розквітання!!!
Муза! Янгол! Небесний мій Бог!!!

Все для мене ти... Все! Цілий Всесвіт!!!
В кожній мити життя ти живеш!!!
Всім подіям даруєш ти сенси...
Захищаєш чуття від пожеж...

8*
Я обожнюю тебе, коханий мій...
Кожна мить мого життя – лише з тобою!!!
Джерело ти всіх моїх натхненних мрій,
Щастям сонячним  напоєних, любов’ю...

Я одним тобою дихаю, живу...
Уві сні нічнім твоє шепочу ім'я...
Тільки тебе в свій щасливий шлях зову...
Тільки ти даєш всім почуттям світіння!!!

9*
Я без тебе не живу – лише існую!!!
Всі мої буденні справи сенс втрачають,
Якщо ти «люблю» мені не прошепочеш...
Не торкнешся поцілунком вуст моїх...

Якщо ти мене тихенько не обіймеш...
І по-доброму мені не посміхнешся...
Ніжне слово для душі не подаруєш...
Адже все це – не потрібно від чужих!!!

10*
Щомиті я благаю Долю
Продовжити любов та щастя
Ще на одну безхмарну вічність...
І більш не розлучати нас!!!

Щоб просто бути разом, поруч...
І щоб ніхто не міг украсти
Щасливіші хвилини наші!!!
Щоб цінували ми цей час!!! \ Щоб ми не марнували час...