Ще лютий

Марина Степанская
Ще лютий перейти
Сім кроків й завесніти.
Неписані листи -
Всі дні, де не вві сні ти -

Між сторінок зими
Закладки особливі,
Від світу втеча, й ми,
Розкуті, неквапливі.

Між турб і суєти,
Сум'яття і хуртечі -
Оаза, де є ти,
Цілунки, шепіт, плечі...

За вікнами капіж,
На весну повертає.
Між турб і нурту між -
Оаза, де свята є.