Не руйнуй

Рада Радостная
Не руйнуй мене в своїх думках, дай ще політати там трохи,
Адже твоя душа для мене чисте повітря, що наповнює мене киснем.
Не вбивай мене в своєму серці, дай побродити ще там недовго,
Адже твоє серце -дом мій, стіни його зі сталі.
Не відпускай мене зі свого життя, не пускай бродити по світу.
Я не бачу іншого місця, крім твого плеча міцного, поруч.
Не дивися так, немов чужа, відчуваю-це мене зруйнує.
Я всього лише хотіла бути тобі потрібною, не йди лише прошу.
Без тебе в моєму серці - сама крижана холоднеча.
Я всього лише хотіла тримати твою руку, по секундах зберегти в пам'яті всі наші зустрічі, слова і поцілунки.
Не руйнуй мою душу, чуєш.
Безнадійно так боляче і ніхто не почує.