Найди своё признание в любви-6 на укр. яз. - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

«НАЙДИ  СВОЁ  ПРИЗНАНИЕ  В  ЛЮБВИ...» - 6 \  10шт.

«ЗНАЙДИ  СВОЄ  ЗІЗНАННЯ  ПРО  КОХАННЯ...»-6 \ 10шт.

1*
Почуттям нашим – назви немає...
В них багато святого приховано!!!
Сонця світло... Веснянки пробудження...
І натхнений двокрилий політ...

Ключ від нашого щастя – кохання!!!
І сердечок хмільна зачарованість...
І флюїдів добра розповсюдження...
І закоханих душ вічний цвіт...

2*
Ми – з різних Всесвітів... Але життя-буття
Подарувало нам з тобою справжнє диво!!!
Дружити вміємо ми... Пестити чуття...
І берегти усе, що серцю дуже мило!!!

3*
Любий мій! Наше щастя захопливе –
Неповторно! Єдине! Божественне!!!
Душ закоханих сяюча магія...
Чари люблячих ніжно сердець...

Тільки ми знаєм смак тих миттєвостей,
Що зв'язали єдиною піснею
Почуттів наших сяйво турботливе...
І створили любові сонет!!!

4*
Ти, напевно, ніжний вітер...
Той, що про любов шепоче...
Дотиком м’яким, ласкавим...
Подихом... І сплеском хвиль...

Крил незримих шелестінням
Янголяток світло-русих...
Вальсом сяючих сніжинок,
Що знімають дзвоном біль...

5*
Ти, напевно, промінь сонця...
Той, що про любов та щастя
Тихо пише на віконце
У казково-райський світ...

Що моє сердечко пестить...
Творить сяйво в оченятах...
І тепло вливає в душу...
Осяває кожну мить!!!

6*
Ти, напевно, добрий янгол...
Той, що крильцем обіймає,
Посміхається віршами
Та піснями для душі...

Що лікує дух від болю...
Від страждань оберігає...
Не дає в полоні жити
Стародавніх міражів...

7*
Зоряний ти принц, напевно...
Що мені любов дарує...
Чудо-мрії м'якше шовку
Перетворює в буття...

Що веде мене до щастя...
Молиться за мене богу...
Сяйвом почуттів високих
Прикрашає все життя!!!

8*
Ти – мій вогник любові та щастя!!!
Що включає ліхтарики мрії...
Що з небес може зірку зірвати...
І запалює свічку надії...

Ти – людина, від якої вранці
Ясним сонцем душа розквітає...
І натхненно летить за обранцем...
І сама, наче сонечко, сяє...

9*
В почуттях наших фальші немає...
Наше щастя – мов квітка весняна!!!
Свіжа... Чиста... Хмільна... Ароматна...
Тільки сонечка просить, тепла...

Скоро пристрасть ослабне потрохи...
Шлях відкриє до ніжності серця...
Доброти... Співчування... Довіри...
І розкриє любові крила!!!

10*
Ти приходиш в мій сон недомовлений...
І хвилиночки – ллються піснями!!!
Дві душі в них любов'ю напоєні
І яскряться, як сонце весняне!!!

Ми летим... Ми парим в небі ясному...
З янголятами схожі земними...
І даруємо щастю прекрасному
Сяйво мрій почуттями хмільними!!!