Буруля-Зима

Марина Степанская
Буруля-Зима
Схлипує, знеможена
Жагою сонця

°°°°°°°
Сльози бурулі
Ллють на скельця крижинок
Плач кришталевий

°°°°°°°
Крихкий хирий сніг
Зліг, в змарнілих заметах
Тихенько квилить
Хвилі блакиті, яси
Виціловують землю