Найди своё признание в любви-7 на укр. яз. - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

«НАЙДИ  СВОЁ  ПРИЗНАНИЕ  В  ЛЮБВИ...» - 7 \  10шт.

«ЗНАЙДИ  СВОЄ  ЗІЗНАННЯ  ПРО  КОХАННЯ...»-7 \ 10шт.

1*
Наберу я номер твій...
І сердечко – завмирає!!!
Казку в яви обіцяє...
Осяває світлом мрій...

Справи наші й почуття
Долі ниткою єднає...
Світ чудес нам відкриває...
Творить радісним життя!!!

2*
Мій дзвіночок – почуттів сердечних шлях...
Що скорочує всі відстані між нами...
Ти закоханий... Люблю тебе і я...
Ти дивись – знов на щоках моїх рум’янець!!!

3*
Таємничу надію виношую...
Знов дивлюся я в очі твої...
І на танок тебе знов запрошую...
А в далині – поють солов’ї!!!

І стає серцю добре, приємніше...
Миготить раптом щастя сльоза...
І несем ми любов обережніше...
Адже все це дають Небеса!!!

4*
Звичайно, ми давно знайомі...
І я давно тебе люблю...
Але почати все спочатку
Знов кожен день готова я!!!

Побачень трепетних душевність...
Молитву потайну свою...
І сонця блиск, що нас вінчало...
І сяйво мрій, що ллє зоря...

5*
В очах твоїх – все миті щастя
Сльозою радості  яскрять...
І сонцю в небі голубому –
Той погляд ясний не сховать!!!

У ньому – доброта, співучасть...
І сяйво сонячних зайчат...
Відлуння чарівного слова...
Це все я хочу воспівать!!!

6*
Спасибі за любов, як космос!!!
За посмішку ясних очей!!!
І за окрилені надії!!!
І за безхмарні дні мої!!!

За теплоту сердець квітучих!!!
І за вогонь хмільних ночей,
Що гріє душу сяйвом щастя!!!
За гарні почуття в житті!!!

7*
Ми з тобою – рідні душі...
Я без тебе – задихаюсь!!!
Недаремно в цьому світі
Нам зустрітися вдалось...

Ми удвох йдемо щасливо...
І весь час я посміхаюсь!!!
Янгол Щастя в сірих буднях –
Це ти, друже!!! Все зійшлось...

8*
Ми повінчані не Богом,
А єдиною Судьбою...
Розлучитися не в силах,
Шлях земний свій розділити...

Ми, занурившись в надію,
Об'єдналися Любов'ю!!!
І тепер ні час, ні простір –
Нас не зможуть розрізнити!!!

9*
Доторкнись до мене, милий...
І хай підуть смуток, жахи...
На душі – тепліше стане!!!
В серці – розцвіте любов!!!

Знов світанок гарним буде...
Мрії хай парять, як птахи...
Промінь сонця золотавий
Щастя створює альков!!!

10*
Доторкнись до мене, любий...
І відчуй приємну ніжність...
І у кожному зітханні
Відгук щастя знов злови...

В посмішці моїй ласкавій
Ти побач мрій білосніжність...
Доторкнися до мене, любий...
Почуття всі оживи!!!