Вспоминая тебя..

Александр Шевченко 62
Ну, я ж понимаю, что дописанное, переписанное заново выкладывать не нужно...

Правила сии нарушаю:

Я часто згадую про тебе -
В мріях до мене ти приходиш,
У снах моїх - місце знаходиш,
Та невблаганна воля Неба...

Не бути разом нам з тобою -
Долю свою вже не змінити,
Не знаю, як без тебе жити,
Та у душі ти завжди з мною...

Зустрілись ми не випадково -
Кохати вік клятву давали,
Чому ж серця не поєднали,
Чом розлучились так раптово?

Зірки, мабуть що не зійшлись,
Душі не злилися, на жаль,
Лишиться назавжди печаль -
Про те, що не збулось колись...

27.02.21.
16.12.20.