Свято чудове...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«СВЯТО  ЧУДОВЕ...»

...Восьме Березня – свято чудове!!!
Ароматом тонким проникає
В чудо-сни і спокусливі мрії...
І любов’ю чарує серця...

Що ж, його полюбімо душею!!!
І прислухаємось до мелодій,
Що співає сердечко весною!!!
І побачим в собі дар митця!!!

...Адже цей день – сердець перевірка!!!
На пісні... На захованість вічну...
На готовність любити безмежно...
І на все, на що здатні вони...

А тому – ми повинні складати
Про свята і вірші найгарніші,
І пісні милозвучні, приємні...
Прославляти святкові вогні!!!