Весенние поздравления-1 на укр. яз. - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

Весенние поздравления-1 – 10шт.

«ВЕСНЯНІ  ПРИВІТАННЯ»-1 \ 10шт.

1*
Не секрет, що кожна жінка мріє бути
Королевою!!! У Всесвіті земному...
В серці милого та любого обранця...
Серед друзів... І для рідної сім’ї...

2*
Світ зірок твоїх очей – багатогранний!!!
Він – у сяйві неймовірного тепла,
Що бентежить найпримхливішу уяву...
І дарує серцю янгольські крила...

3*
Веснянка знає про твій настрій у душі...
І розуміє, що за колір личить сукні...
Вона сприймає справжнє сяйво почуттів...
Для неї всі твої бажання – незабутні!!!

4*
До неба зоряного очі ти здійми...
Та зачаруйся ніжним сяянням зірок...
А потім в дзеркало поглянь!!! И зрозумій,
Що небо – зовсім поруч... До нього – лиш крок!!!

5*
Даруй увагу і турботу сяйву серця –
Отримуй в обмін щиру ніжність та любов...

6*
Хай весна вік прикрасить рум'янами –
Безумовно, на користь душі!!!
І цю тайну краси бездоганної –
Недоторканою ти залиш!!!

7*
Освіжаючий рожевий колір губ...
І рум’янець щічок ніжний, шовковистий...
Мерехтіння сонцем сяючих очей...
Все вражає, зачаровує дух чистий!!!

8*
Весни творіння – це окремий вид мистецтва...
Його осягнути нелегко и непросто...
Але зробивши це, досягнеш ти єднання...
З весною гарною... З природою... З собою...

9*
У серці всіх весняних ароматів –
Сама жіночність, ніжність, чистота!!!
Що зіткані із вишуканих квітів,
Любові та душевного тепла...

10*
Тепла амбра... Вершкова ваніль...
Запашний мускус... Свіжість лимону...
Все складає привабливий шлейф
Королеви... І Всесвіт – в полоні!!!