Овен- между истината и шегата

Дани Ди
Прати ме в Никъде -ще го намеря,
за нищото - ще ти го донеса!
Помни, обаче, за хайвера,
зеления, не ще простя!

Аз първо давам. Давам всичко:
залагам себе си, семейство, чест.
Не моля и не казвам нищо,
но чакам двойно повече от теб.

Предателството не забравям,
че слонска ми е паметта.
Аз просто тръгвам, не задавам
въпроси; отговори аз не ща!