Зроби ковток джерельноi води

Алла Дядык-Кузнецова
Стікала з гір Просвітлення дощем,
Впадала в море радісним потоком,
На мить спинялась під Пізнань кущем,
Який ставав натхненням і пророком.

Коріння напувала досхочу,
всю силу життєздатну віддавала.
А далі колообігом* лечу,
До хмар піднявшись, знову в землю впала...

Життя — воно у кожного своє.
Та не пустує зоряна Скарбниця*.
Цілющу мудрість душам роздає,
Які бажають досвіду напиться.

Дорогу до наснаги віднайди,
Де щастя не для показу — приватно.
Зроби ковток джерельної Води
І всесвіт відгукнеться делікатно.

Свідомості дарунок дав нам Бог,
Давно Він знає все про наші долі.
Відтоді міцно з'єднані удвох —
Навчаємось в таємній вищій школі.

Стікала з гір Просвітлення дощем,
Впадала в море радісним потоком...
До сонця знань тяглась витким плющем,
Раділа всім новим життя урокам.

* Кругообіг води в природі
* Скарбниця знань всесвіту

Натхнення: https://www.stihi.in.ua/avtor.php?author=52125&poem=367577