Любов-це...

Кивалс Рузам
Де є любов,там є життя.
І розквітає немов квіти
Душа.Радіють люди наче діти
І вже немає вороття.

Любов–це дивовижний світ.
Такий лиш уві сні буває.
Тут почуття розпочинають
Свій непростий, тривалий зліт.

У небі відгуком лунають
Такі прості,живі слова.
Від них йде кругом голова,
Тримтіти серце починає.

Там,де любов,там каяття.
Любов–це Бог!Любов–це мама!
Скажу,ні схибивши ні грама,
Де є любов,там є життя.