Ракета

Дмитрий Гирш
Farewell people
Shy a little
Catching skittle
Picking needle
Free your deamon
That's not simple
Wanna hear me
I'm a missile
Air-to-surface
Lovely missile
Shy a little
You're the kisser

Я ракета
Свет рассвета
Песня спета
Делай это
Серцеедов
Пируэты
Бью конкретно
Я победа
Я ракета
Я идея
Ты планета
Ждешь ответа