33

Ян Ждан
Вже не такі страшні вітри,
Як за плечима тридцять три...
Знайомі присмаки біди,
В серцях залишені сліди...

Непарна цифра тридцять три -
Буття окремої іскри,
Це неподільності краса,
Земне життя мого Христа...

Велично-незначні роки,
До болю суєтні, стрімкі,
Та навіть ці скупі дари,
Помножити хоча б на три?!?

©  ; Ян Ждан/ 28.02.2021