З коханням не пiдписують угоди

Марина Степанская
З коханням не підписують угоди,
Любов не зазіхає на свободу,
Страхи становлять справжню небезпеку
І видають нам найдорожчі чеки.

Не схиблю, дослухаючись до серця,
Не битимусь із ним в запеклім герці.
Свобідна, невдержима і вітхненна,
В любов я вірую, всеношно й денно.