Весенние поздравления-2 на укр. яз. - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

Весенние поздравления-2 - 10шт.

«ВЕСНЯНІ  ПРИВІТАННЯ»-2 \ 10шт.

1*
Люби мене, як сонце!!!
І пристрасно... І палко...
І промені яскраві
Сердечку посилай!!!

Чуття всі, дух і тіло –
Ти огортай ласкаво
Теплом м’яким, пестливим!!!
На щастя надихай!!!

2*
Весни яскравий аромат –
Легкий... Тендітний...
З хмільними нотками любові...
Він – лиш мій!!!

3*
Подаруй любов Веснянці!!!
Шовковисту... З блиском сонця...
З ароматом руж розкішних...
І з рум’янцем чарівним...

І вона – тебе полюбить!!!
Подарує сяйво щастя...
І для тебе створить гарний
Образ юної Весни!!!

4*
Бути ніжною Весною –
Чарівний жіночий бренд!!!
Найкоротший шлях до щастя...
І дарів судьби букет!!!

Це оновлення любові...
Свіжі кольори чуттів...
Час історій дивовижних –
Найгарніших у житті!!!

5*
В житті нічого недосяжного немає...
Весна щороку це доводить для жінок...
І аргументів проти мрій – не залишає...
І зве підняти почуття всі до зірок!!!

Вона заряджена на творчість і натхнення...
І все приховане витягує назверх...
І додає новому образу світіння...
Ти – стань для неї найгарнішою з сестер!!!

6*
Грайлива юність – нині в тренді у Веснянки...
Обличчя свіже... М'яко сяюче на сонці...
І море блискіток від променів в волоссі...
І погляд виразний... І настрій, повний мрій...

Давай же образ той не тільки уявляти!!!
Весні поможім б’юти-чари вивільняти,
Негайно втілювати мрії та бажання!!!
Як гарну квіточку, прибрати образ свій!!!

7*
Рейтинг трендів очолює щирість...
Губ, очей натуральна краса...
Щоб омріяний образ створити,
Помічник найгарніший – Весна!!!

Образ «No Makeup» – їй підвладний...
Неповторності нотки вона
Лиш рум'янцем створити зуміє
Й світлом мрій в оченятах... Щодня!!!

8*
Справжня ніжність... Чаруюча м’якість...
Почуттів всіх яскраві відтінки,
Що виблискують, наче перлини...
Це – Веснянки природна краса!!!

Зараз схожою стань ти на неї!!!
Поспішай дати мріям яскріння...
І зніми втому з чуйного серця...
Будь красунечкою, як Весна!!!

9*
Веснянка – справжня Чарівниця та Богиня,
Що блиск софітів у реалії приносить...
Чудово молодість підкреслює рум’янцем...
Майстерно зменшує поважний вік душі...

Ясною посмішкою мрії оживляє...
Яскравим поглядом бажання всі бадьорить...
Акорди впевненості в себе нам дарує...
Думки про щастя сяйвом сонця ворушить...

10*
Веснянка юна – найщедріша і найкраща
Скарбниця молодості, користі, краси...
Її енергія палка й непосидючість –
Дають бадьорості заряд на всі часи!!!

Життя активне, інтересне та яскраве
З великим розмахом влаштує всім Весна!!!
І хай на цілий рік щедрот тих вистачає,
Що щиро й з радістю дарує нам вона!!!