Весенние поздравления-3 на укр. яз. - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

Весенние поздравления-3 - 10шт.

«ВЕСНЯНІ  ПРИВІТАННЯ»-3 \ 10шт.

1*
Щастя, зіткане з промінів сонця, –
Незабутні емоції творить!!!
Наче дихає дивним букетом –
Із конвалій, жасмину, троянд...

Шлейф його чарівний обіцяє,
Що помітять тебе в цьому світі!!!
Ти вдихай аромат цей весняний
І хмілій від весняних «нірван»!!!

2*
Весна спускається з небес
По ниткам світла...
Летить молитвою душі
На крилах вітру...

Несе любов и благодать
В своїх обіймах...
Щасливу посмішку в очах...
Збій в серця ритмах...

3*
Любові дихання, немов нектар цілющий...
Веселки ясної квітковий аромат...
В яскравих іскорках її – вогонь блискучий!!!
Знамення боже! Нотки сонячних сонат!!!

Любов ніколи нічого не вимагає...
Лиш чари творить у закоханих серцях...
Дає пізнати відчуття Земного Раю...
І в небо сяюче летить, неначе птах!!!

4*
«Вінок сонетів» у житті ми пишем разом...
І лиш від нас залежить розвиток подій...
Чуття ми ніжністю наповнюєм щоразу...
Рядки життєвої поеми... Світло мрій...

Живемо дружно ми, в гармонії с собою...
Один за одного відповідаєм ми...
Від нас залежить, що ми зробимо с любов’ю...
Чи буде щастя осявати кожну мить...

5*
Іскорки весни – живі!!!
Їх оберігати треба...
И тоді весняний світ –
Буде пасією неба!!!

І тоді сп'янить весна
Нескінченою любов'ю!!!
Зробить трохи краше нас,
З вічно юною душею!!!

6*
Дай же руку мені, любий друже...
І тримай міцно-міцно, надійно...
Доторкнися до серця любов'ю...
Подаруй чарівне світло мрій...

І тепло збережи... Чудо-ніжність...
Покружляй вальсом щастя граційно
Почуття наші – чисті, прекрасні...
Душу словом приємним зігрій...

7*
Серце – до серця... Душа – до душі...
І почуття всі – дзеркальні, міцні...
Є, чим пишатися... Що берегти...
Жити є чим... І від чого цвісти!!!

Це – дух весни поселився в душі!!!
Сонячним щастям фарбує всі дні...
Ми пам'ятаєм, цінуємо все...
Знаємо точно – любов нас спасе!!!

8*
Сповнені любов'ю наші душі...
Кожен день новий – неначе танок!!!
Гарний вальс для двох... Такий приємний!!!
Святість почуттів всіх береже...

Вибір наш – любити нескінченно!!!
Поклик серця слухати уважно...
Ми давно з тобою – рідні люди!!!
Нас від бід Всевишній стереже!!!

9*
Напій щастя приготую я для нас...
З вальсу ніжних почуттів... Турботи... Ласки...
Трохи пристрасті додам... І хай весна
Створить з нашої любові чудо-казку!!!

Промінь сонця хай пограє світлом там...
Вітерець повіє яблунь ароматом...
Ми закриєм очі... І потрапим в храм,
Де весна любов прикрасить щастя златом!!!

10*
Світ душі твоєї – чистий і прекрасний!!!
Він – піднесений... Яскравий... Променистий...
І надихатися часом неможливо
Чарівним повітрям просторів його...

І з захопленням я в нього поринаю –
В джерело прозоро-кришталевих весен,
Що в моїх щасливих піснях сотворяє
Чудо-магію! Натхнення! І любов!!!