Весенние поздравления-5 на укр. яз. - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

Весенние поздравления-5 - 10шт.

«ВЕСНЯНІ  ПРИВІТАННЯ»-5 \ 10шт

1*
Про любов мою згадай...
І про світло щастя...
Про намистечко з віршів...
І молитву тайну...

Шепіт серця в тишині...
Тихий... Ніжний... Млосний... 
Сумувати лиш не смій!!!
Ранок – дуже файний!!!

2*
Я не придумала тебе...
Ти – посланий Судьбою!!!
Я буду сяяти тобі
Душею чарівною...

Ти – поруч... І душа моя –
На дивне чудо здатна!!!
І ллє без болю і журби
Яскріння благодатне!!!

3*
Море блискіток в очах...
І рум’янець на обличчі...
Блиск вишневий на губах...
Дух, наповнений величчям...

Ти – міфічно чарівна!!!
Благородна... І грайлива...
Ніби молода Весна!!!
Благоліпна! І мрійлива!!!

4*
Світ Весни – мальовничий! Яскравий!!!
Ароматами повний... Казками...
Він – підходить тобі! Безсумнівно!!!
Освіжає чуття! Дух живить!!!

Всі підкреслювати переваги
Вміє він... Огортати шовками
Чарівної, хмільної любові!!!
Він оновить твого щастя мить!!!

5*
Я зачарований усмішкою твоєю...
І поцілунком ніжним... І души яскрінням...
Хмільною музикою серця молодого...
І почуттів твоїх невичерпним світінням...

6*
Дорогоцінний камінь ти... Мій діамант!!!
Мій дивний скарб!!! Святий... Таємний... Особливий...
Робити щиро все, з душею – твій талант!!!
Тобі за серце золоте кажу: «Спасибі!!!»

7*
Весна – богів створіння дивне!!!
Всі сльозі, смуток їй чужі!!!
Натхнення, радість та яскріння –
Потрібні їй! Політ душі!!!

Її живить промінчик кожен,
Що ллється ніжністю з небес...
І шелест крил корівок божих...
Бруньок благоуханних сплеск...

Ось так і ти... Весна-Красуня!!!
Приваблива та чарівна!!!
Моє божественне майбутнє!!!
Моя божественна Весна!!!

8*
Веснянки дихання гаряче –
Закоханість... Шалена пристрасть...
Шовкова ніжність... І мрійливість...
Дарунок Бога і Судьби!!!

І ти – Весна моя чудова!!!
Всевишнього і Долі милость!!!
Моя єдина! Неповторна!!!
За це – я дякую тобі!!!

9*
Як сон солодкий... Сплеск надії...
Як поцілунок доленосний...
Тебе Господь послав Всевишній
До мене з сяючих Небес!!!

Він дав мені шанс на натхнення...
Вогонь, що здатний окриляти...
Вина чуттів ковток цілющий...
Весняне відчуття чудес!!!

10*
Так довго тягнуться до зустрічі хвилини!!!
Додати чарів хочуть нашім почуттям...
Все невимовне роблять трішечки добріше...
І додають ліричних ноток у життя...

Чекаю я тебе... І шепочу молитви...
За тебе дякую і Богу, і Судьбі...
І мовчки дихаю передчуттями щастя...
Таємно мрію про побачення твої!!!