Весенние поздравления-4 на укр. яз. - 10шт

Елена Палагута
Из альбома "Мои стихи на украинском"

Весенние поздравления-4 - 10шт.

«ВЕСНЯНІ  ПРИВІТАННЯ»-4 \ 10шт

1*
Щастя іскорки
Розповсюджує весна...
Сонця сяянням...

І несе любов,
Що народжує в піснях
Гарне мріяння...

2*
Щастя сонати
Створені із світлих мрій...
Променів сяйвом...

Гріють сердечко
Світлом таємних надій...
Вітром весняним...

3*
Поруч з тобою
Бути я хочу завжди!!!
Поряд... І разом...

В ритмах серцевих
Оду любові знайти!!!
Вічно... Щоразу...

4*
Чуйному серцю
Сяйво потрібно весни...
Сонця сонати...

Радості світло...
І чарівливі пісні...
Сяяння щастя!!!

5*
Сонця промені
Знов хвилюють дух і кров...
Шлють нам вісточку...

Посміхаються...
Творять у серцях любов...
Щастя квіточку!!!

6*
Зачаровані
Ніжнім поглядом весни
Почуття усі...

Чарівне тепло
Розливають знов вони...
Світло радості...

7*
Гарне-прегарне
Свято нової Весни!!!
Пишне! Квітуче!!!

Щастя, любові
Сяйвом наповнені дні...
Ясні! Блискучі!!!

8*
Сонячним сяйвом
Дух прикрашає весна
В день березневий...

Блиском любові...
Дзвоном весняних сонат...
Цвітом вишневим...

9*
Зоряне сяйво
В душах розводить весна
Вогником щастя...

Мить дивовижну
Створює гарно вона...
Магію казки!!!

10*
Душу ликує
Юна прекрасна весна...
Радість дарує...

Іскри надії
Там розсипає вона!!!
Промені мрії!!!